De Diversity Talks Community

Created with Sketch.
Welkom bij de Diversity Talks community!

Van lezingen en panels tot dinners en filmavonden, Diversity Talks organiseert het allemaal! 

Naast het coördineren van meerdere projecten waar studenten maatschappelijke impact maken, wilt Diversity Talks ook een actieve studenten community creëren van studenten die geïnteresseerd zijn in diversiteit & inclusie. Daarnaast hopen wij ook dat wij zo een gemeenschap kunnen vormen waar iedereen zich thuis voelt. Wij zetten ons in voor een inclusief hoger onderwijs, maar ook voor een inclusieve studiecultuur daaromheen.

Wat kan je verwachten?

Wij proberen een uitgebreid en veelzijdig aanbod aan evenementen te organiseren. Heb je suggesties of leuke ideeën voor een nieuw evenementen? Neem dan contact op met de evenementen commissie!

ACADEMISCHE
EVENEMENTEN

Deze evenementen zijn gefocust op het delen van kennis, binnen het gebied van diversiteit & inclusie. Denk aan lezingen door professors over discriminatie op de arbeidsmarkt, panelgesprekken met anti-racisme activisten of conferenties over diversiteit in de wetenschap!

SOCIALE
EVENEMENTEN

Bij deze evenementen gaat het om het ontmoeten van anderen en het bouwen van een inclusieve studenten gemeenschap. Voorbeelden van sociale evenementen die georganiseerd worden zijn potluck dinners, film screenings en spelletjesavonden!

WORKSHOPS & TRAININGEN

 Diversity Talks wil de studenten uit de community ook de juiste tools meegeven voor een succesvolle studietijd en overstap naar de arbeidsmarkt. Daarom organiseren wij ook trainingen en workshops. Deze kunnen gaan over onderwerpen zoals privilege, maar bijvoorbeeld ook over succesvol solliciteren!

Wat vragen we van jou?

Deelnemen aan de community is gratis en vrijblijvend! Hieronder een paar stappen die je kan nemen om up to date te blijven over wat er binnen de community gebeurt!

1

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Één keer per maand versturen wij een nieuwsbrief met updates over onze projecten en aankomende evenmenten. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!

2

Word lid van onze social media groepen!

Wij hebben op zowel Facebook als LinkedIn groepen voor de Diversity Talks community. Ook hier worden evenementen aangekondigd, daarnaast kan je bijvoorbeeld lees- en kijktips verwachten!

3

Kom naar een evenement!

Check onze agenda om te zien welke evenementen er binnenkort georganiseerd worden en kom een keertje langs! Wij hopen je snel te ontmoeten!