MentorProgram – Studenten

Created with Sketch.
Over het programma:

Aspire to inspire

Binnen het MentorProgram wordt jij als student gekoppeld aan een scholier. Met die scholier ga jij een mentorrelatie aan, hierbij ondersteun jij de scholier op zowel academisch als persoonlijk vlak. 

Wat houdt deelname in?

Mentorrelatie

Als mentor wordt je gekoppeld aan een scholier en heb je de taak deze scholier als mentee te begeleiden door het formuleren en behalen van doelen. Zo krijg jij ook meer inzichten in de leefwereld van een jongere generatie en de mogelijkheid je kennis te delen!

Intervisie 

Vanuit Diversity Talks worden de mentorrelaties ook gemonitord. Om dit goed te kunnen doen worden er regelmatig intervisie sessies georganiseerd om te bespreken hoe het programma wordt ervaren en wat mogelijke knelpunten, vragen of verbeterpunten zijn.

Begeleiding

Diversity Talks biedt trainingen, workshops en inspiratieavonden aan voor de mentoren. Zo krijgen de mentoren informatie mee over hoe zij het beste hun mentees kunnen ondersteunen en zich als mentor kunnen ontwikkelen. 

Netwerk

Als mentor kom je in contact met een groep maatschappelijk betrokken studenten. Door Diversity Talks worden er zowel sociale als academische evenementen georganiseerd voor de studenten in onze community en als mentor heb jij daar natuurlijk toegang toe! Zo kan je zowel jouw professionele als sociale netwerk uitbreiden!

Meld je aan!

Wil je als mentor meedoen aan het programma? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!
Heb je vragen over deelname? Stuur ons een e-mail!