Word onze sponsor!

Created with Sketch.

Wie zijn wij?

Diversity Talks is een non-profitorganisatie die zich sinds 2019 in de regio Amsterdam inzet voor diverser en inclusiever hoger onderwijs en het vergroten van diversiteit en inclusie in de Nederlandse maatschappij door verschillende projecten. Onze organisatie wordt volledig geleid door studenten. Zo kunnen studenten van binnenuit bijdragen aan inclusief en toegankelijk hoger onderwijs.

Wat doen wij?

Wij focussen ons op kansengelijkheid in de loopbaan van het voortgezet onderwijs tot aan de arbeidsmarkt door ondersteuning te bieden aan gemarginaliseerde groepen. Hiervoor hebben wij verschillende projecten lopen.

Dit zijn onze lopende projecten op dit moment:

StudieHub

StudieHub is een project waarbij scholieren in Amsterdam (Oost) gratis de mogelijkheid krijgen om zelfstandig- of onder begeleiding huiswerk te maken. Hiermee wordt gepoogd om gelijke kansen te creëren in de doorstroom naar vervolgonderwijs, omdat niet alle scholieren (en ouders/verzorgers) de financiële middelen, het netwerk of de ruimte hebben om een optimaal leerklimaat te bieden.

Inspire to Aspire

Binnen het Inspire to Aspire programma worden studenten van de universiteit (mentors) gekoppeld aan middelbare scholieren (mentees), om van elkaars ervaringen te leren en elkaars leefwerelden dichter bij elkaar te brengen. Het doel is om middels deze activiteiten de opstap en drempel naar de universiteit zowel rationeel als emotioneel te verkleinen.

Student Impact Centre

Als laatst werken wij samen met het Student Impact Centre (SIC), onderdeel van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) van de Universiteit van Amsterdam. Het Student Impact Centre inspireert en ondersteunt studenten bij hun maatschappelijke activiteiten

Think Impact

Vanuit SIC hebben wij een UvA breed vak ontwikkeld dat aan honoursstudenten wordt aangeboden. In het projectvak ‘Think Impact: bouwen aan kansengelijk onderwijs’ gaan 5 studententeams manieren ontwikkelen waarop UvA studenten kunnen bijdragen aan het verminderen van kansenongelijkheid in het onderwijs. Dit wordt gedaan in samenwerking met coaches en experts op het onderwerp.

Studentengemeenschap

Naast het coördineren van meerdere projecten waar studenten maatschappelijke impact maken, wilt Diversity Talks ook een actieve studenten community creëren van studenten die geïnteresseerd zijn in diversiteit & inclusie. Dit doen we door het organiseren van evenementen, lezingen en evenementen

Wat kunt u voor ons betekenen?

With the Internet spreading linke wildfire and reaching every part of our daily life, more and more traffic is directed to websites in search for information.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Toegang bieden tot een netwerk van universitaire studenten en scholieren.
Naamsbekendheid onder een divers bereik door middel van publiciteit.
Het diverser maken van uw organisatie door de universitaire honours studenten en scholieren met uw organisatie te verbinden
Het creëren en aanbieden van een pipeline approach van onze projecten. Deze pipeline approach zal ertoe bijdragen dat de scholieren vroegs af aan in aanraking komen met jullie organisatie.
Wij kunnen uw organisatie op maat gemaakte trainingen over Diversiteit & Inclusie aanbieden.

Sponsorpakketten

Zou u graag bij wilen dragen aan de impact die wij maken? Hieronder een omschrijving van de mogelijke sponsorpakketten! Neem contact met ons op via bestuur@diversitytalks.nl om een kennismakingsgesprek in te plannen!

GOUD (2500EU)

Hoofdsponsor vermelding

Naam en logo op website en in nieuwsbrief

Zichtbaarheid met vermelding logo op de LED schermen in het gebouw van UvA

Social media posts voor het promoten van uw bedrijf/evenementen van uw bedrijf

Naamsbekendheid onder scholieren en studenten

Toegang tot onze diverse studentennetwerk

Mogelijkheid om constructieve feedback op uw diversiteitsbeleid te ontvangen

Evenementen die in samenwerking georganiseerd kunnen worden voor ons  studentenetwerk (bijv. een sollicitatietraining voor scholieren/studenten,
een inhousedag)

ZILVER (1000EU)

Naam en logo op website en in nieuwsbrief

Zichtbaarheid met vermelding logo op de LED schermen in het gebouw van UvA

Social media posts voor het promoten van uw bedrijf/evenementen van uw bedrijf

Naamsbekendheid onder scholieren en studenten

Toegang tot onze diverse studentennetwerk

Mogelijkheid om constructieve feedback op uw diversiteitsbeleid te ontvangen

BRONS (500EU)

Naam en logo op website en in nieuwsbrief

Naamsbekendheid onder scholieren en studenten