StudieHub Online

Created with Sketch.
MEDEDELING CORONAVIRUS

Ook nu gaan we door:   Studiehub Online helpt je op weg!

Door de maatregelen kunnen we niet meer samenkomen op Cybersoek, maar online kan dat natuurlijk wel! Daarom bieden we twee keer per week online huiswerkbegeleiding aan via Zoom. Dit gebeurt op de volgende tijdstippen: Dinsdag 15:00-17:00 Donderdag 15:00-17:00 Hiernaast vind je een overzicht van hoe het er in de praktijk uitziet. Samen komen we door deze tijd heen! Meld je aan!

Over Studiehub

StudieHub is een volledig gratis onderwijsprogramma waar begeleiding bij huiswerk, toetsen en vraagstukken over de middelbare school of vervolgopleiding. Ons team van begeleiders staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Wie, wat, waar? – De voordelen van Studiehub op een rijtje.

Studiehub bestaat uit verschillende onderdelen. Drie keer per week is er de mogelijkheid om langs te komen bij een van onze inloopsessies in Amsterdam-Oost. Van oktober tot juni bieden we de volgende voorzieningen aan:

HUISWERKBEGELEIDING

Bij Studiehub kan je drie keer per week terecht voor begeleiding of voor een zelfstandige werkruimte. Tijdens deze sessies zijn studenten aanwezig die je kunnen helpen met je vakken, toetsen of profielwerkstuk.

Kan je een dag niet? Geef dit op tijd aan. Zo kunnen we rekening houden met het inplannen van de huiswerkbegeleiders.
THEMA-UREN

Heb je een interesse of passie die je graag zou willen ontwikkelen? Of heb je een uitstapje dat je graag zou willen doen? Laat het ons weten!

Het team van Studiehub helpt graag om hier werk van te maken. Zo kan je zelf met ondersteuning van de begeleiders een evenement ondersteunen, of kunnen wij een workshop bedenken over jouw thema.
BEGELEIDING

Open dag of ouderavond waar even niemand mee naartoe kan gaan? Toch behoefte aan iemand die mee gaat? Vraag het ons gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

STUDIEKEUZE

Niet zeker wat je na de middelbare school wil doen? Praat gerust met een van onze begeleiders of kom langs op een van onze informatieavonden. De begeleiders vertellen graag over hun studie en helpen jou met een te vinden!

VERTROUWENSPERSOON

Zit je met een probleem en wil je het daar met iemand over hebben? Of wil je gewoon even je hart luchten? Dan kan je terecht bij onze vertrouwingspersoon. Mafalda staat altijd voor je klaar en kan gemakkelijk een gesprek met je inplannen.

SOFT-SKILLS

Heb je moeite met vaardigheden zoals plannen, presenteren, samenvattingen maken of iets anders (zogehete ‘soft skills’) – laat het ons weten! Ons team aan begeleiders staat voor je klaar om hier aan te zitten.

Locaties en tijden

Op de volgende tijdstippen kun je gebruik maken van de services:

Dinsdag en Donderdag

Adres

Timorplein 22 (Cybersoek)

Tijd

19:00-21:00

Contactpersoon Dinsdag
Contactpersoon Donderdag

Zaterdag

Address:

Science Park 904

Kamer B0.203, B0.204
Tijd

11:00-14:00

Contactpersoon

Meld je aan voor StudieHub!