StudieHub Scholier

Created with Sketch.

Over Studiehub

StudieHub is een volledig gratis onderwijsprogramma waar begeleiding bij huiswerk, toetsen en vraagstukken over de middelbare school of vervolgopleiding wordt gegeven. Ons team van begeleiders staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wie, wat, waar? – De voordelen van Studiehub op een rijtje.

Studiehub bestaat uit verschillende onderdelen. Drie keer per week is er de mogelijkheid om langs te komen bij een van onze inloopsessies in Amsterdam-Oost. Van oktober tot juni bieden we de volgende voorzieningen aan:

BEGELEIDING

Open dag of ouderavond waar even niemand mee naartoe kan gaan? Toch behoefte aan iemand die mee gaat? Vraag het ons gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

HUISWERKBEGELEIDING

Bij Studiehub kun je drie keer per week terecht voor huiswerkbegeleiding en/of een zelfstandige werkruimte. Tijdens deze sessies zijn studenten aanwezig die je kunnen helpen met je vakken, toetsen of profielwerkstuk.

THEMA-UREN

Heb je een interesse of passie die je graag zou willen ontwikkelen? Laat het ons weten! In de maandelijkse thema-uren besteden we aandacht aan een groot  aantal onderwerpen, afhankelijk van jouw interesse.

Het team van Studiehub helpt graag om hier werk van te maken. Zo kan je zelf met ondersteuning van de begeleiders een evenement ondersteunen, of kunnen wij een workshop bedenken over jouw thema.
STUDIEKEUZE

Niet zeker wat je na de middelbare school wil doen? Praat gerust met een van onze begeleiders of kom langs op een van onze informatieavonden. De begeleiders vertellen graag over hun studie en helpen jou met een te vinden!

VERTROUWENSPERSOON

Zit je met een probleem en wil je het daar met iemand over hebben? Of wil je gewoon even je hart luchten? Dan kan je terecht bij onze vertrouwenspersoon. Mafalda staat altijd voor je klaar en kan gemakkelijk een gesprek met jou inplannen.

SOFT-SKILLS

Heb je moeite met vaardigheden zoals plannen, presenteren, samenvattingen maken of iets anders (zogehete ‘soft skills’) – laat het ons weten! Ons team aan begeleiders staat voor je klaar om hier aan te zitten.

BEGELEIDING

Heb je een interesse of passie die je graag zou willen ontwikkelen? Laat het ons weten! In de maandelijkse thema-uren besteden we aandacht aan een groot aantal onderwerpen, afhankelijk van jouw interesse. Het tem van Studiehub kan jou helpen met het opzetten van een thema uur.

Zien we je daar? Meld je aan via onze inschrijflink.

Locaties en tijden

Op de volgende tijdstippen kun je gebruik maken van de services:

Dinsdag en Donderdag

Adres

Timorplein 22 (Cybersoek)

Tijd

19:00-21:00

Contactpersoon