StudieHub (scholier)

Created with Sketch.

Samen met StudieHub verzeker je een successvolle vervolgopleiding

StudieHub is een volledig gratis onderwijsprogramma waar begeleiding bij huiswerk, toetsen en vraagstukken over de middelbare school of vervolgopleiding. Ons team staat met vol passie klaar om je vragen te beantwoorden

De voordelen van StudieHub op een rij

Studiehub bestaat uit verschillende onderdelen. Twee keer per week is er de mogelijkheid  om langs te komen bij een van onze inloopsessies in Amsterdam. Van oktober tot juni bieden we de volgende voorzieningen:

Huiswerkbegeleiding

Onze huiswerkbegeleiders zijn studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Universiteit van Amsterdam (UvA), die zelf ook eindexamens hebben gemaakt. Zo kunnen we je helpen bij de vakken die je nodig hebt!

Thema uren

Welke opleidingen zijn er eigenlijk na de middelbare school? Hoe stel ik een CV op? Hoe soliciteer ik voor een baan? Eens per twee weken zullen we tijd vrijmaken om praktische vragen te bespreken met iedereen. Je kunt natuurlijk altijd terecht met je vragen. Heb je idee├źn voor een thema? Laat het ons weten!

Voorbereiding voor examens

In de aanloop naar examens (en toetsweken) zullen de huiswerkbegeleiders klaar staan om vragen te beantwoorden. Hier kan je alles vragen over hoe je het beste kan leren, hoe je een schema kan maken en hoe je met examenstress kan omgaan

Locaties

Dinsdag: Buurtcentrum Cybersoek
Timorplein 22, 1094 CC Amsterdam
19:00-21:00


Zaterdag: Science Park FNWI
Science Park 904, 1098 XH
11:00-14:00

Meld je aan voor StudieHub!