StudieHub – Studenten

Created with Sketch.

Over Studiehub

StudieHub zet zich actief in om gelijke kansen in de doorstroom naar hoger onderwijs te verbeteren. Zo ondersteunen de betrokken studenten de scholieren bij academische en persoonlijke vraagstukken. Als deelnemende student leer je de buurt kennen in een team van gemotiveerde huiswerkbegeleiders, en ontvang je trainingen en workshops vanuit de coördinatoren. Zo wordt je tegelijkertijd opgeleid in het gebied van diversiteit en inclusie en krijg je toegang tot het landelijke S4S-netwerk.


De huiswerksessies vinden drie keer per week plaats bij een lokaal digitaal trapveld (Cybersoek) en de FNWI. Je aanwezigheid wordt aan de hand van je schema vastgesteld. Aan het begin van het project ontvang je verschillende trainingen op het gebied van huiswerkbegeleiding, interculturele competentie, diversiteit en inclusie.

Deelnemen als student

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Diversiteit & Inclusie

Word je opgeleid in het veld van diversiteit en inclusie. Zo ontvang je een serie van gecertificeerde trainingen en workshops die met recente ontwikkelingen omgaan.

Impact maken

Draag je actief bij aan het maken van impact. Zo verlaag je de opstap naar het hoger onderwijs voor de deelnemende scholieren en deel je je kennis.

Verbinden

Verbind je met de buurt. Zo ga je aan de slag met lokale scholieren, en ben je actief binnen een buurtcentrum. Tegelijkertijd bied je scholieren de kans om de universiteit te leren kennen.

Netwerk

Werk je in een team van gemotiveerde studenten. Daarnaast krijg je toegang tot de landelijke evenementen en trajecten van het nationale S4S netwerk.

Meld je aan als huiswerkbegeleider!