Think Impact

Created with Sketch.

Mentorprogramma en denktank

.

Think Impact is een project dat bestaat uit een mentorprogramma en een denktank. Met dit programma brengen wij studenten en professionals bij elkaar, om van en met elkaar te denken en te leren. De intergenerationaliteit van het project bevordert creatief denken en brengt groepen samen, die in het dagelijks leven weinig contact hebben.

DENKTANK

Tijdens de intergenerationele denktanksessies gaan de deelnemers aan de slag met actuele maatschappelijke problemen die verband hebben met het onderwijs en diversiteit en inclusie. Twee van de vraagstukken waarmee de denktank aan de slag is gegaan zijn: het verbeteren van de Diversiteit en Inclusiviteit van de FNWI en het lerarentekort in Amsterdam. Aan de hand van literatuur gaan de deelnemers met elkaar in discussie en bedenke samen oplossingen. Aan de hand hiervan wordt aan het einde een aanbevelingsraport geschreven.

MENTORPROGRAMMA

Professionals en studenten worden aan elkaar gekoppeld en gaan in tweetallen het mentortraject in. De professional deelt kennis met de student en helpt deze met professionele en academische vragen die de student heeft.

Voor professionalsVoor studenten