Think Impact – Studenten

Created with Sketch.Impact
maken waar het moet,
dat doen we samen

Mentorschap

Binnen het mentorprogramma worden studenten aan professionals gekoppeld. Vragen als ‘Wat is de volgende stap in je carrière?’ ‘Hoe denkt de volgende generatie nou eigenlijk over bepaalde onderwerpen?’ worden in de maandelijkse mentormeetings besproeken. Voor zowel de student als de professional is dit een manier om nieuw inzichten te verkrijgen, een netwerk op te bouwen en samen verder te groeien.

Denktank

Binnen het denktankprogramma komen studenten en professionals maandelijks bij elkaar om een actueel vraagstuk in het veld van diversiteit en inclusie en het onderwijs te bespreken en tot concrete oplossingen te komen. De sessies worden begeleid door onze facilitators. Alle deelnemers krijgen literatuur aangeboden om zich voor te bereiden op de sessies. Aan de hand van deze denktanksessies worden er adviesrapporten opgesteld.

De voordelen van deelname

Meedoen aan het Think Impact betekent investeren in jezelf én de maatschappij. Hieronder volgen enkele van de vele voordelen van deelname voor studenten

NETWERK

Bij deelname aan de onderdelen van het project kom je in contact met een groep maatschappelijk betrokken studenten en professionals. Middels activiteiten zoals werkbezoeken bij deelnemende bedrijven worden deze contacten versterkt en nieuwe contacten opgedaan. Hierdoor bouw je jouw persoonlijke en professionele netwerk uit.

MENTORRELATIE

In het mentorprogramma wordt jij aan een professional gekoppeld. Door de begeleiding en ondersteuning van jouw mentor, kun jij werken aan je toekomstvisie en jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Samen bespreken jullie jouw doelen, jouw mentor is er om jou te helpen om deze te bereiken!

DENKTANK

Besluit je ook mee te doen aan de denktanksessies, dan ga je aan de slag met maatschappelijke vraagstukken. Diversity Talks levert voorbereidend materiaal aan alle deelnemers, zodat iedereen genoeg voorkennis heeft om samen met de groep van studenten en professionals tot interessante inzichten te komen.

Schrijf je in!

Wil je deel uitmaken van Think Impact en samen op zoek naar de oplossingen die er nodig zijn? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier.

Heb je vragen over deelname? Stuur ons een e-mail!