Vacature Acquisition Manager

Created with Sketch.

Over Diversity Talks

Diversity Talks is een non-profit organisatie gebaseerd in de metropool Amsterdam die zich inzet voor een meer inclusieve leeromgeving. Als student-based organisatie organiseert ze verschillende projecten, workshops en trainingen die focussen op het traject van basisschool tot de arbeidsmarkt. De (ervarings-)deskundigheid van de medewerkers is de drijfveer van het werk dat wordt verricht, zodat er ook veel ruimte is voor input en innovatie. Als organisatie maakt ze tevens deel uit van een landelijk netwerk van studenten(organisaties) die zich bezighouden met dergelijke initiatieven.

Functieomschrijving

Als acquisition manager ben je verantwoordelijk voor het werven van sponsorships bij bedrijven en andere partners. Dit betekent dat je voor programma’s en evenement actief in gesprek gaat met het bestaande netwerk van de organisatie en hier ook nieuwe connecties probeert te maken. De sponsoring van evenementen en programma’s dragen bij aan de fiscale gezondheid en duurzaamheid van de stichting. Je werkt in deze positie nauw samen met de eventmanager, die verantwoordelijk is voor het organiseren en uitvoeren van evenementen.

Als acquisition manager werk je in een professionele setting om problematiek omtrent diversiteit en inclusie te agenderen en hier bedragen voor vrij te maken. De betrokken instanties betreffen verschillende ministeries, bedrijven en onderwijsinstellingen. Tijdens je traject zul je ondersteund worden door je collega’s, waar je nauw contact mee onderhoud.

Wat bieden we jou?

  • Vrijwilligersvergoeding van €150 per maand en/of het verstrekken van 6EC
  • Een serie van gecertificeerde workshops en trainingen in het veld van diversiteit en inclusie
  • Toegang tot de activiteiten van het landelijke students-4-students netwerk
  • Persoonlijke begeleiding vanuit de organisatie
  • Dynamische werkomgeving met gedreven collega’s
  • Mogelijke doorstroom naar professionele functies binnen de organisatie

Vereisten

  • Volledige beheersing Nederlands
  • Relevante ervaring met het werven van bedragen en sponsoring
  • Flexibiliteit in beschikbaarheid

Aanmeldingsprocess

Heb je interesse in de positie van eventmanager? Stuur dan vóór 15 Augustus je CV en motivatie (±200 woorden) op naar info@diversitytalks. Voor verdere vragen of toelichting kun je hier ook terecht.

Tijdens het aanmeldings-process opereren vanuit een standpunt van ‘inclusive excellence’. In lijn met de doelstelling van  de stichting houden we rekening met eventuele sociale obstakels die de sollicitant heeft ervaren. Hierdoor geven we positieve voorkeur aan personen uit ondervertegenwoordigde groepen. Desondanks moedigen we individuen uit elke groep aan om zich aan te melden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *