Vacature Event Manager (8u)

Created with Sketch.

Vacature Internship Event manager (8u)

Over Diversity Talks

Diversity Talks is een non-profit organisatie gebaseerd in de metropool Amsterdam die zich inzet voor een meer inclusieve leeromgeving. Als student-based organisatie organiseert ze verschillende projecten, workshops en trainingen die focussen op het traject van basisschool tot de arbeidsmarkt. De (ervarings-)deskundigheid van de medewerkers is de drijfveer van het werk dat wordt verricht, zodat er ook veel ruimte is voor input en innovatie. Als organisatie maakt ze tevens deel uit van een landelijk netwerk van studenten(organisaties) die zich bezighouden met dergelijke initiatieven.

Functieomschrijving

Als eventmanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen. Dit houdt in dat je de leiding neemt in het opzetten van de draaiboeken, bedenken van activiteiten en inhoud, uitvoeren van de opzet en het promoten van het evenement zelf. Het delegeren en uitvoeren van deze taken doe je in overleg met je collega’s. Je werkt in deze positie nauw samen met de acquisition manager, die verantwoordelijk is voor de fiscale gezondheid en sponsoring.

De evenement die georganiseerd worden treffen een breed publiek van zowel scholieren als studenten en professionals. Het grootste deel van de evenementen betreffen openingsevenementen, afsluitende evenementen en workshops, trainingen en conferenties. De inhoud van deze evenementen stel je vast in overleg met je collega’s.

Wat bieden we jou?

  • Vrijwilligersvergoeding van €150 per maand en/of het verstrekken van 6EC
  • Een serie van gecertificeerde workshops en trainingen in het veld van diversiteit en inclusie
  • Toegang tot de activiteiten van het landelijke students-4-students netwerk
  • Persoonlijke begeleiding vanuit de organisatie
  • Dynamische werkomgeving met gedreven collega’s
  • Mogelijke doorstroom naar professionele functies binnen de organisatie

Vereisten

  • Volledige beheersing Nederlands
  • Relevante ervaring met het opzetten en uitvoeren van evenementen
  • Flexibiliteit in beschikbaarheid

Aanmeldingsprocess

Heb je interesse in de positie van eventmanager? Stuur dan vóór 15 Augustus je CV en motivatie (±200 woorden) op naar info@diversitytalks. Voor verdere vragen of toelichting kun je hier ook terecht.

Tijdens het aanmeldings-process opereren vanuit een standpunt van ‘inclusive excellence’. In lijn met de doelstelling van  de stichting houden we rekening met eventuele sociale obstakels die de sollicitant heeft ervaren. Hierdoor geven we positieve voorkeur aan personen uit ondervertegenwoordigde groepen. Desondanks moedigen we individuen uit elke groep aan om zich aan te melden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *